Vær Anonym på Onlyfans

Slik kan du bruke Onlyfans anonymt ved hjelp av 5 steg.

Onlyfans har på kort tid rukket å bli en av verdens største platformer, målt i antall besøkende og artister. Tjenesten hadde formidable 238.5 millioner aktive brukere i 2022, og har fortsatt å vokse siden den gang.

Uheldigvis er det et visst stigma som forbindes med tjenesten, noe som gjør at mange besøkende foretrekker å skjule identiteten sin.

Kritikerne virker til å overse at artistene publiserer innholdet av fri vilje, og samtidig tjener svært godt på innsatsen de legger inn. I tillegg er det en betydelig andel av «skaperne» som verken selger nakenbilder eller andre former for pornografisk innhold.

Vi tok en nærmere titt på hva som kreves for å være anonym på Onlyfans. Det er faktisk lettere gjort enn vi først trodde.

Viktig: Kun besøkende kan være anonyme på Onlyfans (de som abonnerer). Artister må gjennom en verifikasjonsprosess, som er relativt tidkrevende og inkluderer en grundig sjekk av ID.

1. Sett opp en anonym IP adresse med VPN

Når du går inn på Onlyfans vil IP-adressen din lagres og registreres på 2 steder. Først i Onlyfans sin database og deretter hos nettleverandøren din.

Informasjonen kan lagres til ubestemt tid hos Onlyfans, noe mange ikke er komfortable med. Fra tidligere har man sett datainnbrudd hos lignende tjenester der IP-er og kontoinformasjon benyttes for utpressing av besøkende. Å bytte IP er derfor å regne som en billig forsikring mot slike hendelser.

For å forbli anonym trenger du derfor et VPN. Tjenestene maskerer IP-adressen ved å omdirigere all trafikk via eksterne servere.

Her ser du to alternativer, kjent for å ha fokus på personvern.

Best ytelse

  • Best for streaming av video.

  • Servere6000
  • Land61
  • Brukere10

Best personvern

  • Rask nedlasting og fokus på personvern

  • Servere3166
  • Land68
  • Brukere10

Èn utfordring

Onlyfans er i hovedsak en videobasert tjeneste. Det betyr at siden krever svært høy båndbredde for overføringer. Her er det store forskjeller mellom VPN-tjenestene. Vi kan naturligvis velge en kjempebillig programvare, men da vil videoavspillingen fort fryse med noen sekunders mellomrom. Kvaliteten henger sammen med pris, opp til en viss grense.

Onlyfans bruker standard oppløsning for video, med 720p (punkter per bilde). Av den grunn holder det å bruke et VPN som presterer middels, noe som sparer oss for penger.

Velg Norge som land og sjekk at IP adressen din er anonymisert.

2. Sett opp en anonym epost konto

Neste steg er å sette opp en anonym epost konto, ved hjelp av ProtonMail. Som en av ytterst få selskaper lagrer de ingen personlig informasjon om brukerne sine og identiteten din vil derfor ikke kunne lekkes ved et datainnbrudd.

Proton Mail

Proton driftes fra Sveits, som er kjent får å ha verdens strengeste beskyttelse av personvern, noe som opprinnelig stammer fra banksektoren. Tjenesten fungerer for alle aktiviteter der du ønsker å forbli anonym, og da særlig for nettsider som Onlyfans.

Dette kan kanskje virke selvinnlysende, men husk å velge et anonymt brukernavn når du setter opp kontoen din. Ikke skriv inn ditt personlige navn og sørg for at du lagrer både passordet ditt og epost-kontoen på en trygg måte.

Sørg også for å skru av alle notifikasjoner som epost-klienten måtte ønske å sende deg. Når målet er å forbli anonym på Onlyfans ønsker vi ikke meldinger som popper opp på skjermen med eposter fra tjenesten.

3. Velg et anonymt forhåndsbetalt kort

En utfording er at Onlyfans kun støtter betaling med kort. Bruker du et kredittkort eller debetkort som betalingsmetode vil det dukke opp på bankutskriften din, noe de færreste har et ønske om.

Her ser du et eksempel:

Den ideelle løsningen ville vært å bruke et forhåndsbetalt kort, lik PayGoo sitt MasterCard Reload som selges på steder som 7-Eleven og Narvesen. Problemet er at loven nylig ble strammet inn, og at du nå må aktivere kortene ved hjelp av bankID.

For å være helt anonym på Onlyfans må du i stedet bruke en annen løsning. En anbefalt tjeneste er StatesCard, som er en av de største leverandørene av elektroniske-betalingskort på nett.

Etter å ha sjekket litt på nett kom det frem at StatesCard faktisk fungerer på Onlyfans, til forskjell fra noen andre forhåndsbetalte betalingskort.

Obs: Du kan legge inn et fiktivt navn og adresse når du bestiller kortet, noe som ikke er ulovlig. Husk å skru av VPN programmet, da det kan føre til at tilkoblingen avbrytes.

4. Registrer deg og åpne konto

Aktiver VPN programmet ditt og registrer en anonym konto hos Onlyfans som neste steg. Skriv inn den anonyme eposten din og velg et passord.

Du vil deretter bli bedt om å verifisere epost, som burde ta noen få minutter.

Når eposten din er verifisert kan du legge inn informasjonen for det forhåndsbetalte kortet ditt.

5. Aktiver kortet på Onlyfans

Siste steg er å skrive inn kortdetaljene på Onlyfans. Legg inn betalingsdetaljene dine og klikk på verifiser. Husk at det kan være greit å begynne med et lavere beløp, slik at du vet at kortet aksepteres.

Når som kortet ditt er verifisert kan du være anonym på Onlyfans og abonnere på de profilene du ønsker, helt anonymt.

Merk at du må verifisere kortet ditt etter du har lagt inn betalingen.
keyboard_arrow_up
vpnguiden.no