VPN (Virtual Privat Network) gir deg mange unike fortrinn. Blant annet kan du føle deg tryggere på internett, surfe og streame sikrere, ha et bedre privatliv på nett og unngå geoblokkeringer. Sistnevnte skal vi se nærmere på i denne artikkelen. Du kan nemlig benytte deg av utenlandske tjenester ved bruk av VPN.

Ved å unngå geoblokkeringer er det mulig å benytte seg av utenlandske tjenester. Deriblant amerikansk Netflix, som er utrolig populært blant store og små. Og det er ikke så rart heller. Den amerikanske utgaven har nemlig et mye bedre utvalg enn den norske utgaven. Det gjelder både filmer og serier. Forskjellen på det norske og amerikanske Netflix-markedet er enorm.

Du kan enkelt bruke den amerikanske utgaven takket være VPN. Dette er fordi at IP-adressen din endres, noe som gjør at du unngår geoblokkeringer. Da kan du bruke en amerikansk IP-adresse, slik at du får tilgang til den amerikanske utgaven av Netflix. Dette gjør du ved hjelp av noen enkle steg.

Først av alt må du laste ned og skaffe deg en VPN-tjeneste. Her fins det utrolig mange aktører på markedet. Noen av dem er gratis, andre må du betale for. Vi anbefaler alltid de som du må betale for, ettersom disse har færre eller ingen begrensninger. Her får du som regel det du betaler for. Gratisversjonene kan nemlig ha noen uheldige begrensninger som gjør at du ikke får tilgang til det du ønsker. Et lurt tips er å alltid sjekke ut hva som tilbys av VPN-tjenesten. Hvis dette tilfredsstiller dine behov, er det bare å slå til. Hvis det er amerikansk Netflix du ønsker å benytte deg av, så må du dobbeltsjekke at dette er mulig med VPN-tjenesten du har valgt.

Deretter må du koble deg til an amerikansk server. Slik får du en IP-adresse som gir deg tilgang til innholdet. Når dette er gjort, går du bare til Netflix.com. Dermed er du inne på den amerikanske utgaven og det er bare å streame i vei. Logg inn med brukeren din, len deg tilbake og nyt et utrolig univers av godt innhold.

Med disse enkle stegene kan du se på amerikansk Netflix. For alle som liker TV-serier og filmer er dette en våt drøm. Endelig kan du se noe annet enn de samme seriene og filmene om og om igjen.